Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green5.9g19kcal1.4g2.9g0.1g0.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g15g5.1kcal0.1g1g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lehtikaali 1.6g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g64kcal4.6g8.2g1.2g1.8g
Valittu annoskoko44g32kcal2.3g4.1g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g16kcal1.2g2.1g0.3g0.5g
Arvot/100g100g73kcal5.3g9.4g1.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012