Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 18g5.2kcal0.1g0.9g0g0.3g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.5g1.7kcal0g0g0.2g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 18g12kcal2.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g78kcal5.2g2.4g5g0.8g
Valittu annoskoko44g39kcal2.6g1.2g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g19kcal1.3g0.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g89kcal6g2.8g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228