Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g9g27kcal0.3g6.3g0g0.8g
Sokeri 11g45kcal0g11.2g0g0g
Voi 7.4g54kcal0.1g0g6.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.1g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g264kcal1.8g35.4g13g1.6g
Valittu annoskoko44g132kcal0.9g17.7g6.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna22g66kcal0.5g8.9g3.3g0.4g
Arvot/100g100g304kcal2.1g40.7g14.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161