Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g9g33kcal2.4g0.2g2.5g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g2.3g10kcal0.5g0.9g0.5g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 19g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät13g13kcal2.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g121kcal10.8g3.4g7g0.8g
Valittu annoskoko44g60kcal5.4g1.7g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g30kcal2.7g0.9g1.8g0.2g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.9g8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779