Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Pirkka salsadippi medium5.6g3.3kcal0.1g0.7g0g0.1g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g6.3g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi6.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g13g9kcal2.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g77kcal7g3.6g3.8g0.2g
Valittu annoskoko44g38kcal3.5g1.8g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g19kcal1.8g0.9g1g0.1g
Arvot/100g100g88kcal8g4.1g4.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155