Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g14g34kcal1.2g6.6g0.3g1.7g
Ketsuppi 3.8g3.4kcal0g0.7g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)10g19kcal2.4g0g0.8g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g4.7g18kcal1.1g0g1.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g163kcal12.2g14.8g5.4g3.4g
Valittu annoskoko44g81kcal6.1g7.4g2.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna22g41kcal3.1g3.7g1.4g0.9g
Arvot/100g100g187kcal14g17g6.2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424