Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit5.6g7.2kcal0.2g0.1g0.7g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g16g53kcal2.2g0g4.8g0g
Broilerinfilee (Snellman)22g19kcal3.7g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g158kcal12.2g1g11.4g0g
Valittu annoskoko44g79kcal6.1g0.5g5.7g0g
Annoskoko puolitettuna22g39kcal3.1g0.3g2.9g0g
Arvot/100g100g181kcal14g1.1g13.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231