Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Sokeri 2g8.2kcal0g2g0g0g
Kaurahiutale 3.8g14kcal0.5g2.2g0.3g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai4.6g16kcal0.6g3.3g0.1g0.1g
Mansikka, Tuore24g10kcal0.1g2g0g0.4g
Valkosuklaa panda, levy 130g4.7g26kcal0.4g2.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g219kcal3.4g24.2g11.6g1.8g
Valittu annoskoko43g109kcal1.7g12.1g5.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g55kcal0.9g6.1g2.9g0.5g
Arvot/100g100g252kcal3.9g27.9g13.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569