Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)4.2g15kcal0.6g2.9g0.1g0.2g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 17g23kcal3.1g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g9g25kcal0.9g4.3g0.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g163kcal9.4g14.8g7.2g1.2g
Valittu annoskoko44g81kcal4.7g7.4g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g41kcal2.4g3.7g1.8g0.3g
Arvot/100g100g187kcal10.8g17g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657