Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g15g38kcal0.9g0.5g3.6g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl5.8g7.7kcal0.8g0g0.5g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi5g23kcal0.3g3g1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g33kcal0.2g0.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g265kcal4.4g23g17.2g0.4g
Valittu annoskoko44g133kcal2.2g11.5g8.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g66kcal1.1g5.8g4.3g0.1g
Arvot/100g100g305kcal5.1g26.4g19.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387039