Karppilätyt

Sekoitetaan ainekset listan mukaisessa järjestyksessä.

Paistetaan keskilämmöllä rasvan/öljyn kera pienehköjä lättysiä.

Paistamisen ja etenkin kääntämisen kanssa kannattaa olla varovainen, koska lätyt ovat normilättyjä hauraampia.

Makeuden lisäämiseksi voi lisätä joukkoon sokerin sijaan vhh makeutusainetta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Schlorbian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Fast Hera 803.2g13kcal2.4g0.2g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.3g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.5g0.1kcal0g0g0g0.5g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g147kcal9.6g1g11.8g1g
Valittu annoskoko43g74kcal4.8g0.5g5.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g37kcal2.4g0.3g3g0.3g
Arvot/100g100g170kcal11.1g1.2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92107