Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta12g44kcal1.6g8.5g0.3g0.4g
Kookoshiutale 1.1g7.2kcal0.1g0.1g0.7g0.2g
Hasselpähkinä 2g13kcal0.3g0.1g1.2g0.4g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)6g28kcal0.2g3.6g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g309kcal6.2g44.8g11g2g
Valittu annoskoko44g154kcal3.1g22.4g5.5g1g
Annoskoko puolitettuna22g77kcal1.6g11.2g2.8g0.5g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.5g12.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316