Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.9g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)13g10kcal2.1g0g0.1g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Tomaatti 4.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g52kcal5.4g2.4g1.8g0.6g
Valittu annoskoko44g26kcal2.7g1.2g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g13kcal1.4g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g60kcal6.2g2.8g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239