Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g13g2.9kcal0.2g0.4g0.1g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g1.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g13kcal0.8g2.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko44g7kcal0.4g1.1g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g3kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g15kcal0.9g2.5g0.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941