Kaalikeitto

Puoli litraa vettä ja kasvisliemikuutio.

Kiehuvaan veteen lisätään pilkotut sipuli, porkkana, paprika ja kaali.

Paista jauheliha ja lisää tomaattimurskan kanssa kattilaan.

Anna hautua n. puoli tuntia.

Mausta mustapippuri, oregano, basilika ja herbamare.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Sonjimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)11g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 6.8g9kcal1.3g0g0.5g0g
Valkokaali keräkaali 11g3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g42kcal3.6g4.2g1g1g
Valittu annoskoko44g21kcal1.8g2.1g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna22g11kcal0.9g1.1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g49kcal4.1g4.8g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104248