Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali28g5.9kcal0.3g1g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g71kcal5g2.2g4.6g1.2g
Valittu annoskoko44g35kcal2.5g1.1g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g18kcal1.3g0.6g1.2g0.3g
Arvot/100g100g81kcal5.7g2.5g5.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213