Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado13g5.9kcal0.1g1.4g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 12g4.1kcal0.2g0.5g0g0.3g
Parsa 10g1.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Hunaja 0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea4.9g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g50kcal1g5.4g2.2g1.2g
Valittu annoskoko43g25kcal0.5g2.7g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g13kcal0.3g1.4g0.6g0.3g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.2g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739