Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Siirappi, tumma1g3.2kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.2g7.8kcal0.3g1.6g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)2.1g12kcal0g0g1.3g0g
Liivatelehti, gelatiini0.6g2kcal0.5g0g0g0g
Flora vispi 20%7.1g16kcal0.2g0.4g1.4g0g
Flora Vanilla 12%7.1g13kcal0.3g1.1g0.8g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g8.5g23kcal0.7g1g1.7g0g
Puolukka 8.5g3.3kcal0g0.6g0g0.2g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g206kcal4g18.4g12g0.6g
Valittu annoskoko44g103kcal2g9.2g6g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g52kcal1g4.6g3g0.2g
Arvot/100g100g236kcal4.6g21.1g13.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137