Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 14g5kcal0g1g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 5.3g28kcal0g0g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Maapähkinä 2.5g14kcal0.6g0.3g1.1g0.4g
Korppujauho 7g26kcal0.7g5.3g0.1g0.4g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g0.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g219kcal4.4g26.6g10g2.4g
Valittu annoskoko44g110kcal2.2g13.3g5g1.2g
Annoskoko puolitettuna22g55kcal1.1g6.7g2.5g0.6g
Arvot/100g100g251kcal5g30.4g11.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739