Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g14g3.4kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Sipulikuutiot rainbow14g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1.4g8.9kcal0g0g1g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki14g21kcal0.1g0.8g1.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g70kcal1.2g2.8g5.8g0.8g
Valittu annoskoko44g35kcal0.6g1.4g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g17kcal0.3g0.7g1.5g0.2g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.2g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888