Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 16g19kcal3.3g0g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 6.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi2.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma Valio 5%7.8g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Smetana, Valio, hyla3.9g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g90kcal7.6g2.4g5.2g0.4g
Valittu annoskoko44g45kcal3.8g1.2g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal1.9g0.6g1.3g0.1g
Arvot/100g100g103kcal8.7g2.8g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162