Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala7g17kcal0.8g3.1g0.1g0.8g
Tonnikala vedessä 16g17kcal3.6g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Polar 5% juusto7g12kcal2.2g0g0.4g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g2.8g3.1kcal0.5g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g102kcal14.4g7.2g1.6g1.8g
Valittu annoskoko44g51kcal7.2g3.6g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g26kcal3.6g1.8g0.4g0.5g
Arvot/100g100g117kcal16.6g8.3g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391