Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g8.3g5.4kcal0.1g1.3g0g0g
Keittojuurekset, apetit4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vihreä papu, pitkä2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g45kcal3.4g3.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko44g23kcal1.7g1.8g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g11kcal0.9g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g52kcal3.9g4.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856