Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ahven 6.8g5.7kcal1.2g0g0.1g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g4.6g5.5kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g38kcal3.2g3.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko44g19kcal1.6g1.9g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g10kcal0.8g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.7g4.3g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622