Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)7.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Nauris 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 5.5g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 6.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g32kcal1g4.4g0.8g1.4g
Valittu annoskoko44g16kcal0.5g2.2g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g8kcal0.3g1.1g0.2g0.4g
Arvot/100g100g37kcal1.1g5g0.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753