Kanatomaattipastakastike

Oliiviöljyä pannulle noin 2 rkl ja vettä saman verran päälle.

Kaadetaan pilkotut sipulit perään ja annetaan hetken kiehua.

Lisätään 2 tölkkiä tomaattimurskaa, saman verran vettä, valkosipuli (8-10 keskikokoista kynttä), pippuri ja basilika.

Palotellaan broilerin rintafileet ja paistetaan kypsiksi.

Lisätään paistetut broilerpalat tomaattimönjään.

Annetaan kiehua noin puoli tuntia kunnes kastike on kohtalaisen paksua (vedestä arviolta puolet haihtunut.) Annostellaan sopivasti suolaa.

Tarjoillaan vaikka pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)19g4.7kcal0.2g1g0g0.3g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 9g16kcal2.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g57kcal6g2.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko44g29kcal3g1.3g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g14kcal1.5g0.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g65kcal6.8g3g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298802