Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 20g9kcal0.1g1.7g0g0.4g
Raparperi 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaurahiutale 2.2g8.4kcal0.3g1.3g0.2g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g118kcal1.4g17.6g3.8g1.8g
Valittu annoskoko44g59kcal0.7g8.8g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g30kcal0.4g4.4g1g0.5g
Arvot/100g100g135kcal1.6g20.1g4.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191