Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g13g22kcal1.3g0.4g1.7g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g22g7.7kcal0.6g1g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)8.8g14kcal0.3g0.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g89kcal4.4g3.6g6.2g0g
Valittu annoskoko44g45kcal2.2g1.8g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna22g22kcal1.1g0.9g1.6g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4.1g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206