Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)11g20kcal2.1g0g1.2g0g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g18g11kcal0.2g0.8g0.7g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g104kcal5.2g2.2g7.8g0.6g
Valittu annoskoko44g52kcal2.6g1.1g3.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g26kcal1.3g0.6g2g0.2g
Arvot/100g100g118kcal5.9g2.5g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191