Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki27g15kcal2.3g1.4g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g101kcal7.6g10g3.2g0.2g
Valittu annoskoko44g51kcal3.8g5g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g25kcal1.9g2.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g116kcal8.7g11.5g3.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747