Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 8.7g19kcal1.6g0g1.4g0g
Kieli naudan 8.7g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g110kcal7g7.4g5.4g0.6g
Valittu annoskoko44g55kcal3.5g3.7g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g28kcal1.8g1.9g1.4g0.2g
Arvot/100g100g126kcal8g8.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641