Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g1.7g5.5kcal0.2g1.1g0g0.2g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)4.1g14kcal0.6g2.6g0.1g0.2g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko19g66kcal1.9g13.1g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g170kcal5.4g33.6g0.6g4.6g
Valittu annoskoko44g85kcal2.7g16.8g0.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna22g43kcal1.4g8.4g0.2g1.2g
Arvot/100g100g195kcal6.2g38.5g0.7g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143979