Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g18g43kcal1.8g1.4g3.2g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl4.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)12g19kcal0.3g0.3g1.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.4g12kcal0.4g0.4g1.1g0.1g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g153kcal5g5.2g12.2g0.2g
Valittu annoskoko44g77kcal2.5g2.6g6.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g38kcal1.3g1.3g3.1g0.1g
Arvot/100g100g176kcal5.7g5.9g14g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523