Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g13g60kcal0.9g6.5g3.4g0g
Hermesetas-jauhe0.6g1.8kcal0g0.3g0g0.2g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.9g3.4kcal0.5g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g359kcal7.2g14.6g30.6g0.6g
Valittu annoskoko44g180kcal3.6g7.3g15.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g90kcal1.8g3.7g7.7g0.2g
Arvot/100g100g411kcal8.2g16.7g35g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038