Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 18g103kcal3.6g3.4g8.3g0.6g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g8.9g26kcal0.3g6.1g0g0.8g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g1g8.9kcal0g0g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g11g65kcal0g0g11.2g0g
Hunaja 4.5g15kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g435kcal7.8g26.8g41g2.8g
Valittu annoskoko44g218kcal3.9g13.4g20.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna22g109kcal2g6.7g10.3g0.7g
Arvot/100g100g497kcal8.9g30.6g46.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864