Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g7.3g33kcal0.6g5g1.2g0.3g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)3.6g23kcal0g0g2.6g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g15g34kcal0.1g1.7g2.9g0.1g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g7.3g8kcal0g1.1g0.4g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)11g56kcal0.5g6.2g3.7g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g306kcal2.4g28g21.6g2.4g
Valittu annoskoko44g153kcal1.2g14g10.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna22g77kcal0.6g7g5.4g0.6g
Arvot/100g100g351kcal2.7g32g24.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496