Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton25g27kcal5.8g0g0.4g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)13g19kcal2g0.5g1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g2.7g11kcal0.7g0g0.9g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g140kcal17g1g7.6g0g
Valittu annoskoko44g70kcal8.5g0.5g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna22g35kcal4.3g0.3g1.9g0g
Arvot/100g100g160kcal19.5g1.1g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153