Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 6.2g4.4kcal0.2g0.3g0.3g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen6.2g45kcal0.1g0.1g4.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g9g32kcal0.3g7.3g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g9g3.1kcal0g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g235kcal3g28.4g12.2g1.2g
Valittu annoskoko44g118kcal1.5g14.2g6.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g59kcal0.8g7.1g3.1g0.3g
Arvot/100g100g269kcal3.4g32.4g13.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405171