Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 21g12kcal2g0.6g0.1g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.4g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g133kcal8.6g16.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko44g67kcal4.3g8.3g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g33kcal2.2g4.2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g152kcal9.8g18.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104