Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g15g0.3g0.7g
Voi 3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Hiiva 1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 12g7.3kcal0.3g0.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g254kcal5.8g38.2g8g1.8g
Valittu annoskoko44g127kcal2.9g19.1g4g0.9g
Annoskoko puolitettuna22g64kcal1.5g9.6g2g0.5g
Arvot/100g100g290kcal6.6g43.6g9.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403