Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 13g88kcal0.1g0g9.9g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 11g35kcal0g8.6g0g0.1g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g367kcal2.2g41g21.6g0.4g
Valittu annoskoko44g184kcal1.1g20.5g10.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g92kcal0.6g10.3g5.4g0.1g
Arvot/100g100g419kcal2.5g46.8g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094