Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 8.3g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)5.2g6.3kcal1g0g0.2g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)17g7.7kcal0.5g0.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana87g42kcal3.4g4.4g1g0.2g
Valittu annoskoko44g21kcal1.7g2.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g11kcal0.9g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g48kcal3.9g5g1.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96339