Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 5.2g17kcal0.5g3.1g0.1g0.5g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g5.6g20kcal0.3g4.3g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.9g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g96kcal2.8g16.6g1.6g1.2g
Valittu annoskoko44g48kcal1.4g8.3g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna22g24kcal0.7g4.2g0.4g0.3g
Arvot/100g100g110kcal3.2g18.9g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336