Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 19g29kcal3.6g0g1.6g0g
Lanttu 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Punaviini 3.1g2.2kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g73kcal7.2g1.8g3.4g0.6g
Valittu annoskoko44g36kcal3.6g0.9g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g18kcal1.8g0.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g83kcal8.2g2.1g3.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260