Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.3g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 4.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g13g12kcal2.5g0g0.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)7.7g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g51kcal5.2g2.4g1.4g0.8g
Valittu annoskoko44g26kcal2.6g1.2g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g13kcal1.3g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g58kcal5.9g2.7g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762