Ohrarieska

Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Piisa79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g25g79kcal2.5g15.9g0.5g2.6g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g157kcal5g31.8g1g5.2g
Valittu annoskoko44g79kcal2.5g15.9g0.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna22g39kcal1.3g8g0.3g1.3g
Arvot/100g100g179kcal5.7g36.2g1.1g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231774