Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Rypsiöljy 5g45kcal0g0g5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rusina 3.4g10kcal0.1g2g0g0.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.2g14kcal0.5g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g281kcal4.4g33.8g13.4g1.6g
Valittu annoskoko44g140kcal2.2g16.9g6.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna22g70kcal1.1g8.5g3.4g0.4g
Arvot/100g100g321kcal5g38.6g15.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097