Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g18g22kcal3.3g0.3g0.8g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow5.6g19kcal0.4g4.3g0g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g8.4g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.8g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.3g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g96kcal7.8g10.8g2.2g0.6g
Valittu annoskoko44g48kcal3.9g5.4g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna22g24kcal2g2.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g110kcal8.9g12.3g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441155