Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 7.8g1kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Kikherne säilötty Bonduelle16g20kcal1g3.1g0.5g0.8g
Broileri, rintafilee, nahaton 12g13kcal2.7g0g0.2g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g7.8g30kcal0.7g5.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g138kcal9g17.6g2.6g2.8g
Valittu annoskoko44g69kcal4.5g8.8g1.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna22g34kcal2.3g4.4g0.7g0.7g
Arvot/100g100g157kcal10.3g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202