Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g5.9g39kcal0g0g4.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.3g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g8.9g0.2g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g14g12kcal0.2g2.6g0.1g0.3g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana88g247kcal4.2g33.8g11g1.4g
Valittu annoskoko44g124kcal2.1g16.9g5.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna22g62kcal1.1g8.5g2.8g0.4g
Arvot/100g100g281kcal4.8g38.4g12.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406